Košarica logotip
Facebook logotip
Google+ logotip
Twitter logotip

 

 Domov  /  DODATNA PONUDBA  /  E-novice

 

 

E-NOVICE SPLETNE TRGOVINE DIGITALEN.SI

 

Želite biti na tekočem in redno obveščeni o novostih in o aktualni ter akcijski ponudbi v spletni trgovini Digitalen.si? Prijavite se na prejemanje naših e-novic in nikoli več ne boste zamudili ugodne ponudbe na naši spletni strani. E-novice vam bomo pošiljali največ štirikrat na mesec.

 

Varovanje zasebnosti in varstvo osebnih podatkov

 

S prijavo na naše e-novice, podjetju Rok Brecelj s.p. dovoljujete, da vaš e-naslov hrani v varovani bazi in ga uporablja za potrebe obveščanja in oglaševanja. Podjetje se zavezuje, da pridobljenih osebnih podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam.

 

Več o varovanju zasebnosti in varstvu osebnih podatkov si lahko preberete TUKAJ

 

 

Prijava na e-novice

 

Za prijavo na naše e-novice potrebujete le veljaven e-naslov. Priporočamo, da vpišete e-naslov, ki ga najpogosteje uporabljate. Vaš e-naslov vpišite v obrazec na dnu te strani in pritisnite gumb "PRIJAVA". V kolikor bo prijava uspela, se bo pojavila stran, kjer bo pisalo "USPEŠNO ste se prijavili na e-novice spletne trgovine Digitalen.si". V primeru neuspešne prijave se bo pojavila stran, kjer bo pisalo "Prijava na e-novice NI USPELA!". V tem primeru preverite vnešene podatke in postopek prijave ponovite. V primeru uspešne prijave boste dodani na listo za obveščanje in od tega dne boste prejemali naše e-novice.

 

 

Odjava od e-novic

 

V kolikor ne želite več prejemati naših e-novic, se od njih lahko brez težav odjavite. Na dnu vsakega oglasnega e-sporočila se nahaja povezava za odjavo od e-novic. S klikom na to povezavo se odjavite od prejemanja e-novic, vaš e-naslov pa bo avtomatsko izbrisan iz naše baze podatkov in ne bo več hranjen.

 

 

 

MC SecureCode/Verified by Visa                 PayPal MasterCard Maestro Visa Visa Debit Visa Electron 

 

Izdelava spletne trgovine